Andrei Florian a bifat a treia victorie în boxul profesionist

În luna decembrie a anului trecut, pugilistul sălăjean, Andrei Florian, a susţinut primul meci în boxul profesionist, obţinând totodată şi prima victorie, în cadrul unei gale desfăşurată la Sânmartin. A doua victorie a venit la începutul a cestei luni, într-o gală desfăşurată în comuna Dobroeşti din judeţul Ilfov, iar a treia victorie a bifat-o sâmbătă seara, în cadrul Galei campionului mondial, Flavius Biea, desfăşurată la Timişoara.

Florian a boxat în faţa maghiarului Laszlo Fekete, un sportiv cu 22 de victorii la activ, 22 de înfrângeri şi două egaluri. Pugilistul din comuna Crişeni şi-a învins adversarul în prima repriză printr-un knockout tehnic, punându-l de trei ori la podea.

Sportivul sălăjean continuă pregătirea pentru marele eveniment programat în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din Zalău, în data de 24 mai, „Florian Fighting Championship”, prima gală de box profesionist organizată în Sălaj. Andrei Florian va boxa pentru titlu IBA împotriva campionului european şi internaţional, Sladan Janjanin, din Bosnia, sportiv cu 5 meciuri în promoţia lui Mayweather şi cu 3 meciuri în promoţia lui Oscar de la Hoya.

One Thought to “Andrei Florian a bifat a treia victorie în boxul profesionist”

  1. […] la activ, 22 de înfrângeri şi două egaluri. Pugilistul din… Articolul Andrei Florian a bifat a treia victorie în boxul profesionist apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment